Friday, April 10, 2009

Yuna - Dan Sebenarnya (EP)



Yunalis Mat Zara’ai atau Yuna yang popular dengan lagu melayu Dan Sebenarnya telah ditemuramah oleh dj radio Hot fm. Tahniah la aku ucapkan kat minah comel ni - Future lawyer on board dari UiTM Shah Alam. Pandai bermain gitar dan alat music yang lain. Suara pon best (cam vokalis pompuan Gerhana Ska Cinta). Pakai tudung plak. Makin popular la Yuna...


..::Ni time perfomed kat Boulevard Kuching::.

Kalo uols sume nak layan lagu ni aku dah siap kan video clip kat last entry ni (versi tanpa wayar @ konti hotfm beb!). Aku pon tak tau kenapa aku suka dengar lagu ni. Maybe lagu dia ni music dia ada bunyi cam Jason Mraz - I'm Yours ngan Lucky kot. Pastu dia ni cam ala-ala Alicia Keys gitu.Lagu ni jadi top lepas Aisyah@AF7 yang nyanyi. Tup-tup lepas tu lagu ni terus berkumandang kat corong- corong radio swasta.

P.S:- Aku baru je dapat Bluetooth lagu ni kat dalam npon ngan member aku time lepak kat baldi corner malam tadi. Thx Fazlie a.k.a Oldman!! Ehee.. Niway keep it up Yuna! Carta hotfm 30 lagu Yuna - Dan Sebenarnya dok kat 1st place..Mabeless!





..::Yuna - Dan Sebenarnya::..

oh bulan
jangan layan diriku lagi
pabila,
air mata membasahi pipi
dan lagu2 di radio seolah2 memerli aku
pabila,
kau bersama yg lain

adakah perasaaan benci ini sebenarnya cinta
yang masih bersemadi untukmu
dan sebenarya ku mengharapkan
di sebalik senyuman mu itu
kau juga merindui aku

ku enggan
berpura pura ku bahagia
ku enggan
melihat kau bersama si dia
oh ku akui cemburu
telah menular dalam diri
pabila
kau bersama yang lain

adakah perasaaan benci ini sebenarnya cinta
yang masih bersemadi untukmu
dan sebenarya ku mengharapkan
di sebalik senyuman mu itu
kau juga merindui aku

pabila kau merenung matanya
ku rebah,
jatuh ke bumi
di saat kau benar-benar mahu pergi
seperti ku bernafas dalam air

adakah perasaaan benci ini sebenarnya cinta
yang masih bersemadi untukmu
dan sebenarya ku mengharapkan
di sebalik senyuman mu itu kau juga merindui aku




3 comments:

delour said...

love yuna songs..=)
lgu2 die mcm santai je kn n syiok di dga..hehe..

Along said...

a ah..nanti along upload v.c dia nyanyi..dengar2 sabtu ni ade gigs dia kat muzium telekom jalan raja chulan..xtau btul ke x..

JIVEBUMZ said...

sedap sore yuna nie kan.. akak pon minat dia gak..

eh tak sangka yer kita sekampung..hihi akak asal sg bakau kt parit buntaq jugak la