Monday, April 13, 2009

ABPBH 2008 - Nabil Gondol Bintang Paling Popular


Selepas bersengkang mata lepak minum je kat baldi corner (sorry abg Mie..len kali we ols mkn) ngan Muix (paling ensem kat tmpat aku mamat nih!), Apis (2nd ensem), Adam (3rd ensem), Syafiq, Cibo, Dekwan ngan Fuad (leader ensem) untuk memberikan keputusan terkini dan senarai pemenang ABPBH 2008 untuk uols semua. Secara ikhlasnya, majlis anugerah ABPBH 2008 ini sangatlah membosankan.
Click kat sini untuk melihat Senarai Keputusan Pemenang ABPBH 2008

Lawak pengacara majlis terutamanya Adlin memang failed! diterima oleh we ols. Sungguh tak lawak sekali. We ols cuba menggagahkan diri nak gelak tapi tak mampu. Nasib baik ada Abang Jamal yang buat persembahan mantop (kata shamsul ghau-ghau).

Apa pun tahniah kepada Nabil kerana membolot 3 anugerah sekaligus. Tapi yang kami terkejut sangat bila selamba je dia peluk Irma Hasmie. Kamu tue belum kawin dengan dia lagi. Dan takkanlah tak tahu semua kamera tengah fokus kat diri anda.(Lu pikir la sendiri!)Hahahahaha..

Lepas ni aku rasa sure Nabil kena kondem dengan media-media hiburan. Nama pun tengah naik tapi takut sebab aksi peluk Irma Hasmie ini akan menjatuhkan nama Nabil. Apa-apa pun harap lepas ini lebih berhati-hati.



No comments: